Dé voetspecialist voor uw kind

Zoekt u naar een ervaren voetspecialist voor de behandeling van voetpijn bij uw kind? Podotherapie Alewijnse is gevestigd in onder andere Prinsenbeek, Haagse Beemden en in het centrum van Breda. De klachten van uw kind onderzoeken en analyseren onze specialisten uitvoerig. Op basis van dit onderzoek wordt een persoonlijk en professioneel behandelplan opgesteld voor effectief herstel van de klachten die uw kind ervaart.

Schakel een voetspecialist in voor de behandeling van de klachten van uw kind

Als specialist in podotherapie helpen we u graag met verschillende voetproblemen en aandoeningen. Een voetspecialist werkzaam bij een van onze praktijken zorgt ervoor dat uw kind snel van zijn of haar voet- of hielklachten af is. Wanneer uw kind blijft lopen met onbehandelde voetklachten, kan dit zich op een latere leeftijd ontwikkelen in pijn bij andere gewrichten. Hierdoor zou uw kind op een latere leeftijd bijvoorbeeld gebruik moeten maken van hulpmiddelen als sportcompressiesokken of steunzolen. Wacht dus niet te lang met het maken van een afspraak met een onze ervaren specialisten. Onze kinderpodotherapeut zorgt ervoor dat de klachten van uw kind effectief worden verholpen.

Tarieven

Binnenkort vindt u hier onze tarieven. Wilt u toch al meer informatie?

Vergoeding

Podotherapie wordt ruimschoots vergoed vanuit de meeste aanvullende verzekeringen, waarbij het eigen risico niet van toepassing is en veelal geen verwijzingen van uw (huis)arts meer nodig is.

Maak een afspraak bij een van onze locaties bij u in de buurt

Onze behandellocaties voor podotherapie zijn kleinschalig ingericht, zodat onze voetspecialist zich echt kan focussen op de klachten van uw kind. Maak een afspraak om kennis met elkaar te maken. Onze specialist stelt dan verschillende vragen aan u en uw kind om de oorzaak van de klachten te achterhalen, waardoor het probleem bij de bron wordt aangepakt. Informeer naar de mogelijkheden door te e-mailen naar info@podotherapie-alewijnse.nl of door te bellen naar 076 – 820 03 27.

    Algemene informatie

    Uw vraag