Voetpijn bij kinderen verlichten nabij Terheijden

Komt het regelmatig voor dat er wordt geklaagd over voetpijn door uw kinderen en bent u op zoek naar een specialist nabij Oosterhout? Bij Podotherapie Alewijnse in Breda kunnen we uw kind helpen met behulp van een effectieve behandeling. We zijn gespecialiseerd in diverse soorten behandelingen en we gaan altijd op zoek naar de meest geschikte behandeling voor uw kind.

Verlichting van voetpijn bij kinderen

Als specialist in kinderpodotherapie achterhalen we de onderliggende oorzaak van de voetproblemen van uw kind. Voetpijn bij kinderen kan door verschillende redenen ontstaan en het is vooral erg vervelend in het dagelijks leven. Zo kunnen de klachten bijvoorbeeld ontstaan door groeipijn in de voet, overbelasting of platvoeten. Als ervaren podotherapeuten bieden we diverse behandelingen op maat aan. Zo kan het dragen van op maat gemaakte steunzolen een oplossing bieden voor het verhelpen van de voetpijn van uw kind. We nemen de tijd om naar uw kind te luisteren en de onderliggende oorzaak van de pijn te achterhalen.

Tarieven

Binnenkort vindt u hier onze tarieven. Wilt u toch al meer informatie?

Vergoeding

Podotherapie wordt ruimschoots vergoed vanuit de meeste aanvullende verzekeringen, waarbij het eigen risico niet van toepassing is en veelal geen verwijzingen van uw (huis)arts meer nodig is.

Laat de voetpijn verhelpen door een specialist

Met onze expertise in podotherapie zorgen we ervoor dat uw kinderen weer vol vertrouwen en comfortabel kan bewegen, vrij van voetpijn. Ontdek hoe wij het verschil kunnen maken in het leven van uw kind en neem contact met ons op voor een afspraak in de buurt van Terheijden. We zijn telefonisch bereikbaar via naar 076 – 820 03 27 of stuur een e-mail naar info@podotherapie-alewijnse.nl.

    Algemene informatie

    Uw vraag