Voetpijn bij kinderen behandelen nabij Etten-Leur

Podotherapie Alewijnse helpt bij voetpijn bij kinderen in een van onze praktijken nabij Etten-Leur. Ons team van podotherapeuten nabij Etten-Leur staat klaar voor uw kind met een persoonlijke behandeling voor zere voeten. Klachten aan de voet of de hiel kan een kind belemmeren in het dagelijkse leven, bijvoorbeeld tijdens het beoefenen van sport of tijdens het actief buitenspelen. Wacht daarom niet te lang en maak direct een afspraak. Onze praktijk is kleinschalig, waardoor we onze aandacht kunnen richten op het behandelen van voetpijn bij uw kind.

Onze werkwijze voor het behandelen van voetpijn bij kinderen

Heeft uw kind last van zere voeten en zoekt u een voetspecialist in de omgeving van Etten-Leur die u hierbij kan helpen? In onze praktijk in Prinsenbeek, het centrum van Breda of Haagse Beemden, die goed bereikbaar zijn vanuit Etten-Leur, voeren we een uitgebreid onderzoek uit om de oorzaak van de zere voeten bij uw kind te achterhalen. Op basis van deze analyse voorzien wij u van een samenvatting van onze bevindingen en indien mogelijk leggen we de oorzaak van de zere voeten bij uw kind aan u uit. Hierop wordt dan ook het persoonlijke behandelplan gebaseerd om de beste resultaten te behalen. Bent u benieuwd naar onze volledige werkwijze? We vertellen u graag meer over het behandelen van voetpijn bij kinderen bij een van onze behandellocaties nabij Etten-Leur.

Tarieven

Binnenkort vindt u hier onze tarieven. Wilt u toch al meer informatie?

Vergoeding

Podotherapie wordt ruimschoots vergoed vanuit de meeste aanvullende verzekeringen, waarbij het eigen risico niet van toepassing is en veelal geen verwijzingen van uw (huis)arts meer nodig is.