Voetpijn bij kinderen behandelen in regio Breda

Voetpijn en andere voetklachten bij kinderen zijn goed te behandelen bij de podotherapiepraktijken van Podotherapie Alewijnse in Breda en Prinsenbeek. Het is wel belangrijk dat u bij de eerste signalen van voetklachten een afspraak maakt. Omdat kinderen nog in de groei zijn, kunnen deze klachten onbehandeld namelijk verregaande gevolgen hebben. Daarnaast worden kinderen door voetpijn belemmerd in hun dagelijkse bezigheden, zoals buitenspelen en gym op school. Ook dat wilt u natuurlijk voorkomen. Informeer bij onze gespecialiseerde praktijk, actief in regio Breda en Prinsenbeek, naar de mogelijkheden om voetpijn en voetklachten bij kinderen te laten behandelen.

Voetpijn en voetklachten bij kinderen verhelpen in onze praktijk

Om voetpijn en andere voetklachten bij kinderen zo goed mogelijk te kunnen behandelen vanuit onze locaties in Breda en Prinsenbeek, beginnen we met een uitgebreide en nauwkeurige analyse van de voeten. Hierbij wordt ook gekeken naar de dagelijkse activiteiten van uw kind en de sporten die hij of zij beoefent. Op die manier krijgen we een zo volledig mogelijk beeld, waardoor we de klachten bij de bron aanpakken. De behandeling kan bestaan uit het dragen van steunzolen. Daarnaast proberen we de voetklachten waar mogelijk met andere methoden te verhelpen. Denk daarbij bijvoorbeeld aan het losmaken van de voet door middel van ‘manipulaties’. Ook werken we samen met fysiotherapeuten om de klachten te verhelpen. Onze specialisten zijn altijd op de hoogte van de laatste behandelmethodes, waardoor uw kind verzekerd is van de beste zorg op maat bij bijvoorbeeld groeipijn in de voet of andere voet- en hielklachten.

Tarieven

Binnenkort vindt u hier onze tarieven. Wilt u toch al meer informatie?

Vergoeding

Podotherapie wordt ruimschoots vergoed vanuit de meeste aanvullende verzekeringen, waarbij het eigen risico niet van toepassing is en veelal geen verwijzingen van uw (huis)arts meer nodig is.

Laat de klachten van uw kind spoedig behandelen

Wilt u een afspraak maken voor kinderpodotherapie op een van onze locaties in Breda of Prinsenbeek om voetpijn en andere voetklachten bij kinderen te verhelpen? Dan doet u dat eenvoudig online of door te bellen naar 076 – 820 03 27. Vervolgens zorgen wij er als specialist in podotherapie in Breda voor dat uw kind zo snel mogelijk bij ons terecht kan. U belt ons uiteraard ook als u een overige vraag heeft, bijvoorbeeld over onze werkwijze. Onze specialisten vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

    Algemene informatie

    Uw vraag