Voetklachten laten behandelen nabij Terheijden

Wanneer u voor langere tijd last heeft van voetklachten is het verstandig om een bezoek te brengen aan onze praktijk in de buurt van Terheijden. Podotherapie Alewijnse is gevestigd in Breda en we zijn gespecialiseerd in het verhelpen van diverse voetproblemen bij volwassenen en kinderen. Voor al uw voetklachten kunt u bij ons terecht, dan helpen we u graag verder met een effectieve oplossing.

Laat uw voetklachten verhelpen door ervaren therapeuten

Niemand wilt iedere dag met pijn of ongemakken rondlopen. Voetklachten zijn veelvoorkomende problemen en het kan diverse oorzaken hebben. Als specialist in podotherapie nabij Terheijden onderzoeken we waar de voetklachten vandaan komen en bieden we een behandeling om de pijnklachten te verhelpen. Dat doen we bijvoorbeeld door steunzolen op maat te vervaardigen. Deze inlegzolen bieden extra steun tijdens het lopen, waardoor bijvoorbeeld hielklachten verminderen. Daarnaast hebben we ook de expertise om voetproblemen van kinderen te verhelpen, zoals groeipijn in de voet. Door onze veelzijdigheid en praktische werkwijze, kunt u bij ons terecht voor al uw klachten.

Tarieven

Binnenkort vindt u hier onze tarieven. Wilt u toch al meer informatie?

Vergoeding

Podotherapie wordt ruimschoots vergoed vanuit de meeste aanvullende verzekeringen, waarbij het eigen risico niet van toepassing is en veelal geen verwijzingen van uw (huis)arts meer nodig is.

Plan een afspraak in

Als specialist in podotherapie in Breda beschikken we over de juiste kennis en ervaring om uw voetklachten te verhelpen. Plan online een afspraak in of neem contact op met onze praktijk in de buurt van Terheijden. U bereikt ons telefonisch via 076 – 820 03 27, maar het is ook mogelijk om een e-mail te sturen naar info@podotherapie-alewijnse.nl.

    Algemene informatie

    Uw vraag