Voetklachten laten behandelen in Breda

De specialisten van Podotherapie Alewijnse, gevestigd in Prinsenbeek en Breda, zijn gespecialiseerd in allerlei soorten voetklachten. Voetpijn is niet standaard en voetproblemen kunnen effect hebben op veel andere lichaamsdelen. Voetklachten zijn bovendien enorm uiteenlopend en vragen om een goede analyse. Zo is er bij veel patiënten die we in onze praktijk in Breda ontvangen sprake van zogenaamde voorvoetklachten, oftewel metatarsalgie. Dit zorgt voor stekende pijn bij met name wandelen en sporten. Ook een branderig gevoel is hierbij kenmerkend.

Wat zijn voorvoetklachten en hoe kunt u deze voetklachten laten verhelpen?

Bij voorvoetklachten heeft u specifiek last van pijn aan de onderkant van uw middenvoetsbeentjes. Dit kan in het midden van de voet voelbaar zijn, maar soms ook tot in de tenen. Vooral onder de bal van uw voet is de metatarsalgie pijnlijk voelbaar. Het kan voorkomen doordat u misschien te vaak hoge hakken of te krappe schoenen draagt, door overbelasting of simpelweg door veroudering. Er zijn dan ook verschillende factoren die de overdruk, die de basis vormt voor voorvoetklachten, veroorzaken. Al deze voorvoetklachten en andere voetklachten kunnen we verhelpen door middel van podotherapie in Breda. Zo kunt u bijvoorbeeld steunzolen dragen voor extra ondersteuning.

Onze werkwijze bij de behandeling van uw voorvoetklachten

Door middel van een holistische voetanalyse kunnen we, bij onze praktijk in Prinsenbeek of Breda, uw voetklachten, waaronder voorvoetklachten, in kaart brengen. Het is altijd fijn om te weten wat de oorzaken kunnen zijn en wat het specifieke probleem aan uw voeten is. Misschien loopt u al langer rond met andere lichaamsklachten gerelateerd aan voetklachten, bijvoorbeeld pijn in de knie. Het begint vaak bij uw voeten, die de manier van bewegen in heel uw lichaam beïnvloeden. Een vraaggesprek over uw dagelijkse activiteiten helpt ons op weg om oplossingsgericht te werk te gaan.

Tarieven

Binnenkort vindt u hier onze tarieven. Wilt u toch al meer informatie?

Vergoeding

Podotherapie wordt ruimschoots vergoed vanuit de meeste aanvullende verzekeringen, waarbij het eigen risico niet van toepassing is en veelal geen verwijzingen van uw (huis)arts meer nodig is.

Maak een afspraak en voel u snel beter

We doen er alles aan om u zo snel mogelijk van uw klachten af te helpen. Heeft uw kind bijvoorbeeld hielpijn of andere voetpijn en moet hij of zij snel geholpen worden? Wij reageren direct op uw contactverzoek en plannen een eerste afspraak. U kunt deze eenvoudig inplannen op onze website. Bel voor meer informatie gerust naar 076 – 820 03 27.

    Algemene informatie

    Uw vraag