Rianne Alewijnse – Eigenaar, podotherapeut.

Aandachtsgebieden: kinder- en jongvolwassene voet, diabetes mellitus, all-round podotherapeut

Werkzaam op locatie: Prinsenbeek | Haagse Beemden Medifit

Sinds 2009 werk ik als podotherapeut. Aanvankelijk ben ik begonnen in een praktijk in Woerden, waar ik veel ervaring op heb gedaan, met name op het gebied van knie/heup/rugproblematiek die voortkomt uit een afwijkend stand/functioneren van de voet en de diabetische voet. Ik ben in Woerden werkzaam geweest in het diabetische voetenteam van het Zuwe Hofpoort Ziekenhuis, waar ik met veel plezier en passie heb gewerkt.

Na mijn verhuizing naar Brabant, ben ik in 2011 de praktijk in Prinsenbeek gestart. Hier werkt ik nu alweer jaren met heel veel plezier en passie. Vooral de combinatie van het runnen van mijn eigen praktijk icm het podotherapeutische vak geeft mij veel energie. Naast het patiëntcontact heb ik een grote rol in de organisatorische zaken rondom de diabetische voet en ben betrokken bij verschillende overleggen.

Ronald Pepping – Eigenaar, podotherapeut en sportpodotherapeut i.o.

Aandachtsgebieden: sportgerelateerde blessures, all-round podotherapeut
Werkzaam op locatie: Prinsenbeek | Haagse Beemden MC Kroeten

Na een tijd als fysiotherapeut te hebben gewerkt in verschillende praktijken, moest ik mij gaan specialiseren. De voet en enkel heeft altijd mijn interesse gehad in de fysiotherapeutische praktijk en daarom besloot ik om in plaats van een fysiotherapeutische specialisatie de opleiding podotherapie te gaan doen in deeltijd. Sinds 2011 mag ik mij officieel podotherapeut noemen en sinds die tijd werk ik ook daadwerkelijk als podotherapeut. Ik heb tot 2016 gewerkt in een grotere podotherapeutische praktijk in de regio Breda/Oosterhout en daarna mij samen met Rianne gevestigd in Prinsenbeek.

In mijn werk als podotherapeut ben ik erachter gekomen dat sportgerelateerde blessures mijn interesse wekken en daarom ga ik per oktober 2016 beginnen met de opleiding tot sportpodotherapeut.