Steunzolen uit Breda

Wanneer uw voeten verkeerd en overmatig belast worden, is er een grote kans dat steunzolen van onze praktijk in Breda een oplossing bieden. Bij Podotherapie Alewijnse, actief in regio Breda, kunt u namelijk nauwkeurig steunzolen laten aanmeten. De podoloog analyseert uw voeten voor een passende oplossing. Een professionele en persoonlijke aanpak leidt tot een maximaal resultaat, zodat u weer actief door het leven gaat. U leest hier meer over onze werkwijze en de voordelen die onze praktijk biedt.

Waarom zou u steunzolen laten aanmeten in regio Breda?

Bij Podotherapie Alewijnse in Breda kunt u, na een uitgebreide en nauwkeurige voetanalyse, uw steunzolen perfect laten aanmeten. Waarom is dit nodig bij voetklachten en alle fysieke pijnen die eraan gerelateerd zijn? Voeten bepalen enorm veel voor uw hele lichaam, van pijn aan uw hielen en uw enkels tot uw hele onderrug. Alles gaat bij overbelasting van voeten na verloop van tijd zeer doen. Wanneer u steunzolen laat aanmeten in een van onze praktijken in gemeente Breda en deze gebruikt bij het staan en lopen, wordt de drukverdeling onder de voeren optimaal gecorrigeerd. Blessures kunnen zo beter worden behandeld, maar ook vele andere lichamelijke kwalen kunnen we op die manier verlichten of zelfs verhelpen.

De podologen in Breda zijn gespecialiseerd in steunzolen op maat

Voor goede steunzolen zijn we u graag van dienst bij onze praktijk in Breda. Ook is het mogelijk om bij ons langs te komen in Prinsenbeek voor uw steunzolen. Na de professionele voetanalyse, waarbij ook een vraaggesprek wordt toegepast, worden de steunzolen aangemeten bij ons in Breda door middel van een voetafdruk. Dat gebeurt met moderne technieken die accurate metingen kunnen maken. We kijken ook graag naar eventuele andere behandelingen die uw voetklachten kunnen verhelpen, bijvoorbeeld een hielspoorbehandeling of andere behandelingen op maat.

Tarieven

Binnenkort vindt u hier onze tarieven. Wilt u toch al meer informatie?

Vergoeding

Podotherapie wordt ruimschoots vergoed vanuit de meeste aanvullende verzekeringen, waarbij het eigen risico niet van toepassing is en veelal geen verwijzingen van uw (huis)arts meer nodig is.

Maak direct een afspraak

Heeft u voetklachten of voelt u juist meer pijn in uw knie of heup? Wij analyseren uw probleem op een holistische manier, niet met een tunnelvisie die enkel gefocust is op de lokale pijn. Bovendien kunnen de juiste steunzolen zeer snel worden geregeld door onze praktijk in Breda. Wilt u uw steunzolen nabij Teteringen laten aanmeten? Ook dan is onze praktijk goed bereikbaar. Wij zetten ons echter eerst volledig in om u, zonder steunzolen, met een passende behandeling succesvol te helpen. Lees meer over onze werkwijze en maak snel een afspraak, zodat u binnenkort weer comfortabel door het leven gaat. U kunt ons ook bereiken bij vragen door te bellen naar 076 – 820 03 27.

    Algemene informatie

    Uw vraag