Sportcompressiekousen uit Breda

Zijn sportcompressiekousen van onze praktijken in Prinsenbeek en gemeente Breda de oplossing voor uw probleem? Podotherapie Alewijnse kijkt graag met u naar de meest geschikte behandeling en materialen om blessures zoveel mogelijk te verhelpen en te voorkomen. Wij hanteren een professionele en persoonlijke aanpak wanneer u bijvoorbeeld regelmatig klachten heeft tijdens uw favoriete sport of al vaak een blessure heeft opgelopen. Bezoek onze praktijk in Breda voor de juiste sportcompressiekousen die uw klachten oplossen of verlichten.

Wat zijn sportcompressiekousen van onze praktijk?

Sportcompressiekousen van onze praktijken in gemeente Breda worden bij veel sporten gedragen. Denk aan hardlopen, voetbal, fietsen en basketbal. Ze dienen voor het herstel én de preventie van sportblessures. De druk wordt verdeeld over uw voeten en benen, waardoor u minder spierpijn heeft en sneller herstelt na het bewegen. Wij selecteren met zorg de juiste sportcompressiekousen, zodat u zeker weet dat ze ook echt helpen. Het is dan ook aan te raden om naast podotherapie in Breda goed advies te ontvangen om ze optimaal en met succesvol resultaat te kunnen gebruiken.

Tarieven

Binnenkort vindt u hier onze tarieven. Wilt u toch al meer informatie?

Vergoeding

Podotherapie wordt ruimschoots vergoed vanuit de meeste aanvullende verzekeringen, waarbij het eigen risico niet van toepassing is en veelal geen verwijzingen van uw (huis)arts meer nodig is.

Laat uw probleem nauwkeurig analyseren

Bij een van onze behandellocaties in de gemeente Breda analyseren we met een professionele en persoonlijke blik uw probleem, bijvoorbeeld specifieke blessures, zodat we de geschikte sportcompressiekousen voor u kunnen selecteren. Met een hoofdvestiging in Prinsenbeek zijn we gespecialiseerd in het behandelen van voet- en hielklachten bij kinderen en volwassenen. U kunt eenvoudig online een afspraak maken en u wordt snel door ons geholpen. U kunt ons ook bereiken bij vragen door te bellen naar 076 – 820 03 27.

    Algemene informatie

    Uw vraag