Sportblessures laten behandelen in Breda

Sportblessures kunnen hardnekkig zijn en erg lang duren, waardoor het belangrijk is om snel hulp te zoeken bij een van onze praktijken in Breda. Wanneer u blessures aan de voeten heeft opgelopen tijdens het sporten, is een directe behandeling namelijk noodzakelijk. Zo kunt u uw dagelijkse activiteiten weer zo optimaal mogelijk uitvoeren en kunt u hopelijk snel weer een maximale inzet leveren bij het sporten. Wij analyseren het probleem aan uw voeten nauwkeurig en houden nauw contact met fysiotherapeuten en paramedici om een complete benadering van uw probleem te realiseren.

Het behandelen van sportblessures in onze praktijken

Sportblessures aan de voeten kunnen leiden tot honderden soorten klachten en fysieke problemen die we met de juiste behandeling in onze praktijken in Breda kunnen voorkomen. De oorzaak van uw klachten ligt soms dieper dan u denkt. Een nauwkeurige voetanalyse is daarom noodzakelijk, waarbij we ook kijken naar onder meer uw leefstijl en de manier waarop u de sport beoefent. We pakken de sportblessures dus zowel theoretisch als praktisch aan, waarbij op onze behandellocaties in Prinsenbeek en Breda ook een persoonlijke benadering wordt gehanteerd. Immers is niet elke persoon fysiek en mentaal hetzelfde. Het is mogelijk dat in uw geval bijvoorbeeld sportcompressiekousen nodig zijn om optimaal te kunnen sporten met weinig kans op blessures.

Tarieven

Binnenkort vindt u hier onze tarieven. Wilt u toch al meer informatie?

Vergoeding

Podotherapie wordt ruimschoots vergoed vanuit de meeste aanvullende verzekeringen, waarbij het eigen risico niet van toepassing is en veelal geen verwijzingen van uw (huis)arts meer nodig is.

Maak een afspraak of neem contact op

Kortom, bij sportblessures aan de voet, maar bijvoorbeeld ook de heup of de knie, kunt u perfect terecht bij ons als specialist in podotherapie in Breda. Een afspraak maken doet u eenvoudig online en u kunt al snel bij ons terecht. Bekijk ook welke behandelingen vergoed worden door u zorgverzekeraar. Dat kan namelijk per verzekeraar verschillen. Bel bij vragen gerust naar 076 – 820 03 27.

    Algemene informatie

    Uw vraag