Podotherapie nabij Teteringen

Als gespecialiseerde praktijk in podotherapie in de buurt van Teteringen zijn we toegewijd aan het bieden van hoogwaardige zorg en op maat gemaakte behandelingen voor al uw voetproblemen. Onze ervaren podotherapeut is als voetspecialist expert in het diagnosticeren en behandelen van uiteenlopende voetaandoeningen in onze praktijk nabij Teteringen. Bij Podotherapie Alewijnse staat uw voetgezondheid centraal en we staan altijd klaar om uw pijnklachten en ongemakken te verhelpen.

Uw deskundige voetspecialist en partner in podotherapie

Als podotherapeut en voetspecialist begrijpen we dat elk individu uniek is en dat uw voetklachten verschillende oorzaken kunnen hebben. Daarom nemen we onze praktijk de tijd om naar uw specifieke klachten te luisteren en een uitgebreid onderzoek uit te voeren. Met een praktische werkwijze en moderne apparatuur analyseren we uw voetstand en gangpatroon om de bron van uw klachten nauwkeurig te identificeren. Een podotherapeut is getraind in het aanpakken van diverse voetproblemen, waaronder pijnlijke hielklachten en platvoeten. Met onze diepgaande kennis en expertise in podotherapie en kinderpodotherapie streven we ernaar om u te voorzien van een persoonlijk behandelplan dat perfect aansluit op uw behoeften of die van uw kind. Naast het verhelpen van voetproblemen is een podotherapeut bij ons ook bedreven in het voorkomen van toekomstige problemen. Preventieve is een essentieel onderdeel van onze behandelingen. We leren u graag over de juiste voetverzorging en schoenkeuze om uw voeten gezond en pijnvrij te houden.

Tarieven

Binnenkort vindt u hier onze tarieven. Wilt u toch al meer informatie?

Vergoeding

Podotherapie wordt ruimschoots vergoed vanuit de meeste aanvullende verzekeringen, waarbij het eigen risico niet van toepassing is en veelal geen verwijzingen van uw (huis)arts meer nodig is.

Kies voor gezonde en gelukkige voeten

Als uw betrouwbare voetspecialist zijn we toegewijd aan het leveren van hoogwaardige zorg en uitstekende service. Bij onze praktijk voor podotherapie in Breda staat u als patiënt centraal en we zetten ons in om u de best mogelijke resultaten te bieden. Bent u op zoek naar de beste voetspecialist in de omgeving van Teteringen? Maak dan een afspraak bij onze praktijk. U bereikt ons telefonisch via 076 – 820 03 27. Ervaar de professionele zorg en toewijding van een ervaren podotherapeut.

    Algemene informatie

    Uw vraag