Behandeling van knieklachten in Breda

Heeft u knieklachten en woont u in de regio Breda? Dan is de kans groot dat wij u kunnen helpen. Knieklachten zijn namelijk vaak verbonden met problemen in de voeten. Ook kan het heel goed zijn dat u vooral tijdens het sporten pijn aan de knie oploopt. De knie kan verdraaien en er kan letsel aan de gewrichtsbanden ontstaan. Overbelasting of slijtage zijn ook mogelijke oorzaken. Een podotherapeut van Podotherapie Alewijnse in Breda helpt u met uw knieklachten door goed onderzoek te doen en u gericht te behandelen. Lees verder en ontdek hoe we u kunnen helpen.

In het kort: hoe we knieklachten behandelen bij onze behandellocaties in Breda

Veelvoorkomende knieklachten zijn de pijn bij het bewegen, stijfheid, verandering van vorm en het moeilijk kunnen bewegen van de knie. Onze podotherapeut in Breda onderzoekt hoe de voet invloed heeft op de stand van de knie en hoe onder meer de gewrichten functioneren. Een verkeerde stand van de enkel kan bijvoorbeeld vervelende knieklachten veroorzaken. Bij de eerste afspraak bij onze praktijk in Prinsenbeek of Breda informeren we u graag verder over de verhouding tussen knieklachten en de voetanalyse. We onderzoeken dan ook uw situatie, oftewel uw hobby’s, de sporten die u beoefent, uw algemene manier van bewegen en nog veel meer.

Tarieven

Binnenkort vindt u hier onze tarieven. Wilt u toch al meer informatie?

Vergoeding

Podotherapie wordt ruimschoots vergoed vanuit de meeste aanvullende verzekeringen, waarbij het eigen risico niet van toepassing is en veelal geen verwijzingen van uw (huis)arts meer nodig is.

Plan een afspraak in

Bij onze praktijk mag u professionaliteit en een persoonlijke benadering verwachten. We werken met korte lijnen tussen onze podotherapeuten en fysiotherapeuten, zodat we in staat zijn om gericht te behandelen. Bovendien krijgt u een vaste podotherapeut die bij elke afspraak goed geïnformeerd is over bijvoorbeeld uw knie-, heup- of hielklachten. Daarnaast kunnen zowel volwassen als kinderen bij onze podologen terecht. Maak eenvoudig online een eerste afspraak en u wordt snel geholpen. Heeft u vragen? Bel gerust naar 076 – 820 03 27.

    Algemene informatie

    Uw vraag