Kinderpodotherapie nabij Terheijden

Bent u op zoek naar een specialist in kinderpodotherapie in de buurt van Terheijden? Dan vindt u bij Podotherapie Alewijnse ervaren podotherapeuten met uitgebreide kennis en expertise. Op het gebied van kinderpodotherapie bieden we diverse effectieve behandelingen aan om voetproblemen bij kinderen te verhelpen.

Ervaren specialist in kinderpodotherapie

Als specialist in podotherapie in Breda richten we ons niet alleen op het behandelen van volwassenen, maar we staan ook klaar als kinderpodotherapeut. Tijdens de groei van de voeten kunnen er regelmatig voetklachten ontstaan. Voetpijn bij kinderen is een veelvoorkomend probleem, maar het kan erg vervelend zijn wanneer uw kind veel speelt of sport. Om deze reden is het verstandig om de klachten serieus te nemen en op zoek te gaan naar een specialist in kinderpodotherapie nabij Terheijden. Door te kiezen voor ons, als ervaren podotherapeuten, zorgen we dat de groeipijn in de voet wordt verlicht. Zo kunnen we bijvoorbeeld steunzolen op maat vervaardigen, om de voeten van uw kind te ondersteunen tijdens het lopen en staan. We zorgen ervoor dat de voeten van uw kind zich goed ontwikkelen en langdurige klachten op latere leeftijd worden voorkomen.

Tarieven

Binnenkort vindt u hier onze tarieven. Wilt u toch al meer informatie?

Vergoeding

Podotherapie wordt ruimschoots vergoed vanuit de meeste aanvullende verzekeringen, waarbij het eigen risico niet van toepassing is en veelal geen verwijzingen van uw (huis)arts meer nodig is.

Laat uw kind niet met voetproblemen rondlopen

Wanneer uw kind vaak last heeft van pijnklachten of ongemakken, is het verstandig om een afspraak te maken bij onze praktijk voor kinderpodotherapie in de buurt van Terheijden. Kinderpodotherapie wordt daarnaast in veel gevallen vergoed vanuit een aanvullende verzekering. Neem contact met ons op via 076 – 820 03 27 of stuur een e-mail naar info@podotherapie-alewijnse.nl.

    Algemene informatie

    Uw vraag