Kinderpodotherapie in regio Oosterhout

Als specialist in kinderpodotherapie in de buurt van Oosterhout helpen we uw kind graag door diverse voetproblemen te verhelpen. Bij Podotherapie Alewijnse in Breda zijn we niet enkel gespecialiseerd in klachten bij volwassenen, maar we richten onze behandelingen ook speciaal in voor kinderen. Uw kind kan bij ons terecht voor verschillende klachten of ongemakken.

Wat kunnen we voor uw kind betekenen met kinderpodotherapie?

Kinderpodotherapie is een gespecialiseerde tak van podotherapie die zich richt op het behandelen van voetproblemen bij kinderen. Het is van groot belang om aandacht te besteden aan voetpijn bij kinderen, omdat het vaak kan leiden tot diverse pijnlijke klachten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan vervelende hielklachten en andere ongemakken. Wanneer uw kind veel sport, kunnen er ook klachten ontstaan door sportblessures aan de voet. Bij onze praktijk in de buurt van Oosterhout hebben we ruime ervaring en expertise in kinderpodotherapie. Onze deskundige podotherapeuten begrijpen dat voetklachten bij kinderen unieke aandacht vereisen om een nauwkeurige diagnose te stellen.

Tarieven

Binnenkort vindt u hier onze tarieven. Wilt u toch al meer informatie?

Vergoeding

Podotherapie wordt ruimschoots vergoed vanuit de meeste aanvullende verzekeringen, waarbij het eigen risico niet van toepassing is en veelal geen verwijzingen van uw (huis)arts meer nodig is.

Schroom niet om een afspraak te maken

Voetproblemen zijn een veelvoorkomende klacht, maar met de juiste werkwijze kunnen we dit effectief aanpakken. Wacht niet langer als uw kind last heeft van voetklachten. Maak een afspraak bij onze praktijk nabij Oosterhout en geef de voeten van uw kind de beste zorg. U bereikt ons telefonisch via 076 – 820 03 27. Als specialist in podotherapie in Breda kunnen we ervoor zorgen dat uw kind zich weer comfortabel en pijnvrij kan bewegen.

    Algemene informatie

    Uw vraag