Kinderpodotherapie in de gemeente Breda

Voor kinderpodotherapie gaat u naar een van de behandellocaties van Podotherapie Alewijnse in de gemeente Breda. Onze podologen zijn namelijk onder andere gespecialiseerd in de behandeling van voetklachten bij kinderen. Wacht niet langer en maak een afspraak met onze podotherapeut voor kinderen in een van onze praktijken in regio Breda. Als uw kind te lang doorloopt met klachten, kan dit namelijk voor problemen zorgen met andere gewrichten. Bovendien bellemeren de klachten hem of haar vaak in de dagelijkse activiteiten en ook dat kunt u beter voorkomen.

Met kinderpodotherapie pakken we de klachten grondig aan

Wanneer u bij onze podotherapeut langskomt voor kinderpodotherapie, wordt er net als bij volwassenen ook bij kinderen eerst een voetanalyse uitgevoerd bij onze praktijk in Breda. Dat houdt in dat we de volledige voet nauwkeurig nakijken, maar ook verschillende vragen aan u en uw kind stellen om een duidelijk beeld van de klachten en de eventuele oorzaak te krijgen. Deze vragen hebben onder andere betrekking op sport, eventuele gerelateerde bewegingsklachten en de dagelijkse activiteiten van uw kind. Vervolgens wordt een persoonlijk plan van aanpak opgesteld. Op deze manier kan een podotherapeut van een van onze praktijken in Breda kinderen optimaal van dienst zijn.

Tarieven

Binnenkort vindt u hier onze tarieven. Wilt u toch al meer informatie?

Vergoeding

Podotherapie wordt ruimschoots vergoed vanuit de meeste aanvullende verzekeringen, waarbij het eigen risico niet van toepassing is en veelal geen verwijzingen van uw (huis)arts meer nodig is.

Plan een afspraak in voor uw kind

Heeft uw kind last van voetpijn? Of heeft hij of zij andere klachten die veroorzaakt kunnen worden door een probleem met de voeten? Wacht dan niet te lang en maak meteen een afspraak voor kinderpodotherapie bij onze podotherapeut voor kinderen in de gemeente Breda. Dit doet u eenvoudig online of door te bellen naar 076 – 820 03 27. Uiteraard kunt u ook contact met ons opnemen als u vragen heeft over de mogelijke behandelingen of de vergoeding vanuit de zorgverzekering.

    Algemene informatie

    Uw vraag