Verlichten van hielklachten nabij Teteringen

Bent u op zoek naar een praktijk voor het behandelen van hielklachten in Teteringen? Dan bent u bij Podotherapie Alewijnse, gevestigd in Breda, op de juiste plek. Onze gespecialiseerde podotherapeuten bieden effectieve oplossingen om uw hielklachten te verhelpen en u weer op weg te helpen naar een actief en pijnvrij leven. Onze praktijk is bovendien gemakkelijk te bereiken vanuit Teteringen.

Uw hielklachten verhelpen met onze behandeling

Heeft u last van hielklachten die uw dagelijkse activiteiten belemmeren? Bij onze praktijk in de buurt van Teteringen begrijpen we hoe vervelend en pijnlijk hielklachten kunnen zijn. Wanneer u langskomt voor een afspraak beginnen we met een voetanalyse van uw klachten. Onze deskundige podotherapeuten zullen uw houding, gangpatroon en schoeisel beoordelen om de oorzaak van uw klachten te achterhalen. Met deze gedegen aanpak kunnen we een gepersonaliseerd behandelplan opstellen dat specifiek is afgestemd op uw behoeften, zoals een hielspoorbehandeling. We staan bovendien niet alleen klaar voor volwassenen, maar verhelpen ook hielklachten bij kinderen.

Tarieven

Binnenkort vindt u hier onze tarieven. Wilt u toch al meer informatie?

Vergoeding

Podotherapie wordt ruimschoots vergoed vanuit de meeste aanvullende verzekeringen, waarbij het eigen risico niet van toepassing is en veelal geen verwijzingen van uw (huis)arts meer nodig is.

Plan gemakkelijk een afspraak in

Aarzel niet langer als u last heeft van hielklachten. Als ervaren specialist in podotherapie in Breda staan we klaar om u te helpen. Neem vandaag nog contact met ons op voor een afspraak en zet de eerste stap naar een leven zonder pijnlijke voetklachten. U bereikt ons telefonisch via 076 – 820 03 27. Uw voeten verdienen de beste zorg, en daar zorgen wij graag voor!

    Algemene informatie

    Uw vraag