Hielklachten laten behandelen nabij Terheijden

Heeft u last van hielklachten en bent u woonachtig in Terheijden? Dan kunt u het beste een afspraak maken bij Podotherapie Alewijnse in Breda. Pijnlijke hielklachten kunnen veel ongemak veroorzaken in het dagelijkse leven. Om deze reden is het belangrijk dat u uw klachten serieus neemt en het tijdig laat behandelen.

Wij bieden een oplossing voor uw hielklachten

Wanneer u bij ons in de praktijk langskomt, maken we een uitgebreide voetanalyse om de oorzaak van uw hielklachten te achterhalen. Vervolgens biedt een ervaren podotherapeut een effectieve behandeling aan om uw voetklachten te verlichten. Een van de oplossingen die bij de behandeling hoort, is het dragen van op maat gemaakte steunzolen. De inlegzolen bieden ondersteuning tijdens het lopen, waardoor er minder druk op uw hiel komt te staan. Door te kiezen voor onze praktische werkwijze, geniet u in mum van tijd van pijnvrije hielen. We zijn bovendien niet alleen gespecialiseerd in het behandelen van volwassenen, maar we verhelpen ook hielklachten bij kinderen.

Tarieven

Binnenkort vindt u hier onze tarieven. Wilt u toch al meer informatie?

Vergoeding

Podotherapie wordt ruimschoots vergoed vanuit de meeste aanvullende verzekeringen, waarbij het eigen risico niet van toepassing is en veelal geen verwijzingen van uw (huis)arts meer nodig is.

Kom langs voor een behandeling op maat

Onze praktijk voor podotherapie in Breda is gevestigd op steenworp afstand van Terheijden, dus aarzel niet om voor uw hielklachten langs te komen voor een afspraak. U kunt online een afspraak maken, maar het is ook mogelijk om ons te bellen via 076 – 820 03 27. Wacht niet langer en laat uw klachten op tijd behandelen.

    Algemene informatie

    Uw vraag