Behandeling voor hielklachten nabij Oosterhout

Bij hielklachten bij uw kind maakt u een afspraak bij een van onze praktijken in Prinsenbeek of een andere locatie in de omgeving van Etten-Leur. Podotherapie Alewijnse is gespecialiseerd in het verhelpen van voet- en hielklachten bij zowel volwassenen als kinderen. Ontvang op onze behandellocatie niet ver van Etten-Leur professionele zorg op maat voor een snelle behandeling van hielklachten bij uw kind.

Oplossingen voor vervelende hielklachten

Verschillende factoren kunnen leiden tot hielklachten, waaronder overbelasting, hielspoor en problemen met de achillespees. Onze podotherapeuten hebben een praktische werkwijze en gebruiken geavanceerde technologieën om een nauwkeurige diagnose te stellen voor uw klachten. Onze op maat gemaakte steunzolen verminderen de druk op de hiel en bieden de juiste ondersteuning aan uw voeten. Bovendien hebben we een speciale expertise in het behandelen van hielspoor en andere voetklachten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan groeipijn in de voet of problemen bij diabetes mellitus. Voor al uw klachten kunt u gerust een afspraak maken. Onze praktijk in podotherapie nabij Oosterhout is goed bereikbaar vanuit verschillende locaties.

Tarieven

Binnenkort vindt u hier onze tarieven. Wilt u toch al meer informatie?

Vergoeding

Podotherapie wordt ruimschoots vergoed vanuit de meeste aanvullende verzekeringen, waarbij het eigen risico niet van toepassing is en veelal geen verwijzingen van uw (huis)arts meer nodig is.

Kom bij ons langs voor een afspraak

Wacht niet langer als u al een tijdje last heeft van hielklachten en kom langs bij onze praktijk in de buurt van Oosterhout. Als specialist in podotherapie in Breda helpen we u graag met onze praktische werkwijze. Neem contact met ons op om een afspraak te maken. We zijn telefonisch bereikbaar via 076 – 820 03 27, maar het is ook mogelijk om een e-mail te sturen naar info@podotherapie-alewijnse.nl.

    Algemene informatie

    Uw vraag