Hielklachten bij uw kind verhelpen in regio Teteringen

Wanneer u merkt dat de hielklachten bij uw kind aanhouden, is het verstandig om een afspraak te maken bij onze praktijk in de buurt van Teteringen. Bij Podotherapie Alewijnse in Breda zijn we gespecialiseerd in het verhelpen van diverse problemen en klachten. Door onze expertise kunnen we voetproblemen effectief behandelen met verschillende oplossingen.

Behandeling voor de hielklachten van uw kind

Hielklachten en andere voetklachten bij kinderen zijn een veelvoorkomend probleem dat niet mag worden genegeerd. Als ouder is het van groot belang om aandacht te besteden aan de voeten van uw kind, vooral als ze klagen over pijnklachten. De hielklachten van uw kind kunnen verschillende oorzaken hebben, zoals groeipijn in de voet, overbelasting of hielspoor. Onze ervaren podotherapeuten zijn gespecialiseerd in kinderpodotherapie en hebben uitgebreide kennis van behandelingen om de hielklachten van uw kind te verhelpen. Met behulp van een praktische werkwijze kunnen we een nauwkeurige diagnose stellen en een effectieve behandeling bieden. Door hielproblemen van uw kind gericht aan te pakken, kunnen we voorkomen dat de klachten verergeren en op latere leeftijd langdurige problemen veroorzaken.

Tarieven

Binnenkort vindt u hier onze tarieven. Wilt u toch al meer informatie?

Vergoeding

Podotherapie wordt ruimschoots vergoed vanuit de meeste aanvullende verzekeringen, waarbij het eigen risico niet van toepassing is en veelal geen verwijzingen van uw (huis)arts meer nodig is.

Voorkom langdurige klachten in de toekomst

Wacht zeker niet te lang wanneer uw kind last heeft van hielklachten. Wij bieden als specialist in podotherapie in Breda voldoende behandelingen aan om de klachten te verhelpen. Maak direct een afspraak bij onze praktijk nabij Teteringen. Met onze deskundige behandelingen kunnen we ervoor zorgen dat uw kind een gezonde ontwikkeling heeft. U bereikt ons telefonisch via 076 – 820 03 27.

    Algemene informatie

    Uw vraag