Hielklachten behandelen in Breda

Podotherapie Alewijnse is dé specialist in het behandelen van hielklachten in Breda en omgeving. Met jarenlange ervaring en expertise hebben we talloze mensen geholpen bij het verlichten van pijnlijke hielen. Onze deskundige therapeuten bieden effectieve oplossingen voor het verhelpen van uw hielklachten.

Wij verhelpen uw hielklachten in Breda

Hielklachten kunnen diverse oorzaken hebben, zoals overbelasting, hielspoor of achillespeesproblemen. Onze podotherapeuten zijn uitstekend opgeleid en beschikken over de nieuwste technologieën om een nauwkeurige diagnose te stellen voor uw specifieke voetklachten. We leveren bijvoorbeeld op maat gemaakte steunzolen uit Breda, die druk op de hiel verminderen en de juiste ondersteuning bieden voor uw voeten. Daarnaast zijn we ook gespecialiseerd in een hielspoorbehandeling. Onze praktijk in Breda is goed bereikbaar vanuit verschillende locaties. Heeft u in Terheijden last van hielklachten? Dan kunt u gerust langskomen voor een afspraak. Ook mensen uit Oosterhout met hielklachten kunnen een afspraak maken bij onze praktijk.

Tarieven

Binnenkort vindt u hier onze tarieven. Wilt u toch al meer informatie?

Vergoeding

Podotherapie wordt ruimschoots vergoed vanuit de meeste aanvullende verzekeringen, waarbij het eigen risico niet van toepassing is en veelal geen verwijzingen van uw (huis)arts meer nodig is.

Neem uw klachten serieus

Heeft u al een tijdje last van hielklachten? Dan is het tijd om langs te komen bij onze praktijk. Als specialist in podotherapie in Breda helpen we u graag door middel van een effectieve behandeling. Neem vandaag nog contact met onze podotherapeuten op en zet de eerste stap naar een actiever en comfortabeler leven, vrij van pijnlijke klachten. We zijn telefonisch bereikbaar via 076 – 820 03 27 of stuur een e-mail naar info@podotherapie-alewijnse.nl.

    Algemene informatie

    Uw vraag