Heupklachten laten behandelen in Breda

Heupklachten hebben vaak een verband met problemen in de voeten, welke wij kunnen behandelen in een van onze praktijken in Breda. Alles in uw lichaam staat immers met elkaar in verbinding. Vaak is een behandeling aan de voeten de oplossing voor klachten in uw heupen. Maak daarom snel een eerste afspraak met een podotherapeut van Podotherapie Alewijnse in Breda. In onze kleinschalige praktijk voelt u zich al snel vertrouwd, met name omdat wij een vaste behandelaar voor u inschakelen die zich maximaal op uw probleem kan richten.

Laat uw heupklachten behandelen op professionele wijze

U zult het misschien niet meteen denken, maar juist een podotherapeut in Breda kan veel uitkomst bieden wanneer u niet voetklachten, maar heupklachten heeft. Onze podotherapie begint dan ook met een zogenaamde ‘holistische analyse’, waarbij alles wordt meegenomen in het vooronderzoek. Hierbij beantwoorden we onder andere de volgende vragen:

  • Wat doet u in het dagelijks leven?
  • Welke sport beoefent u en heeft u vaak sportblessures?
  • Wat is de lichaamshouding die u meestal aanneemt?

Dat gaat vooraf aan de uiteindelijke behandeling van de voeten. Doordat we de lijnen tussen ons en fysiotherapeuten kort houden en ook via hen kennis opdoen, kunnen we u gericht behandelen. Wanneer steunzolen nodig zijn, maken wij deze op maat, maar wij zetten ons in eerste instantie in om u zonder dit middel op de meest effectieve manier te helpen.

Tarieven

Binnenkort vindt u hier onze tarieven. Wilt u toch al meer informatie?

Vergoeding

Podotherapie wordt ruimschoots vergoed vanuit de meeste aanvullende verzekeringen, waarbij het eigen risico niet van toepassing is en veelal geen verwijzingen van uw (huis)arts meer nodig is.

Ontdek de voordelen die wij bieden

Onze werkwijze is professioneel en persoonlijk; u krijgt een vaste podotherapeut toegewezen die uw probleem begrijpt. Daardoor voelt u zich bij elke afspraak in onze praktijk op uw gemak. Maak eenvoudig online een afspraak om uw heupklachten onder de loep te nemen bij een van onze behandellocaties in Prinsenbeek of Breda. Bel bij vragen gerust naar 076 – 820 03 27.

    Algemene informatie

    Uw vraag