Hielklachten bij uw kind behandelen in Etten-Leur

Bij hielklachten bij uw kind maakt u een afspraak bij een van onze praktijken in Prinsenbeek of een andere locatie in de omgeving van Etten-Leur. Podotherapie Alewijnse is gespecialiseerd in het verhelpen van voet- en hielklachten bij zowel volwassenen als kinderen. Ontvang op onze behandellocatie niet ver van Etten-Leur professionele zorg op maat voor een snelle behandeling van hielklachten bij uw kind.

Hielklachten bij uw kind laat u behandelen door onze specialist

Hielklachten bij uw kind kunnen op een latere leeftijd ontwikkelen in bijvoorbeeld knie- of heupklachten of andere vervelende klachten. Wacht dus niet te lang met het inschakelen van een ervaren kinderpodotherapeut. In een van onze kleinschalige behandellocaties hebben wij oog voor de hielklachten en groeipijn in de voet van uw kind. Aan de hand van een uitgebreide analyse stellen we in samenspraak met u een effectieve behandeling samen. Zo weet u direct waar u en uw kind aan toe zijn. Als specialist in podotherapie in Breda helpen we u graag verder met diverse voetproblemen.

Tarieven

Binnenkort vindt u hier onze tarieven. Wilt u toch al meer informatie?

Vergoeding

Podotherapie wordt ruimschoots vergoed vanuit de meeste aanvullende verzekeringen, waarbij het eigen risico niet van toepassing is en veelal geen verwijzingen van uw (huis)arts meer nodig is.

Maak een afspraak voor een behandeling

Heeft uw kind last van hielklachten en zoekt u een gespecialiseerde podotherapeut in de omgeving van Etten-Leur? Maak online direct een afspraak. Wij staan voor u klaar met een professionele behandeling gebaseerd op de specifieke klachten van uw kind. Informeer naar onze werkwijze of naar de mogelijkheden voor de vergoeding van de behandeling. Bel naar 076 – 820 03 27 of stel uw vraag door een e-mail te sturen naar info@podotherapie-alewijnse.nl.

    Algemene informatie

    Uw vraag