Het verhelpen van groeipijn in de voet nabij Oosterhout

Bij hielklachten bij uw kind maakt u een afspraak bij een van onze praktijken in Prinsenbeek of een andere locatie in de omgeving van Etten-Leur. Podotherapie Alewijnse is gespecialiseerd in het verhelpen van voet- en hielklachten bij zowel volwassenen als kinderen. Ontvang op onze behandellocatie niet ver van Etten-Leur professionele zorg op maat voor een snelle behandeling van hielklachten bij uw kind.

Effectieve behandeling voor groeipijn in de voet

Groeipijn in de voet is een veelvoorkomende klacht bij opgroeiende kinderen. Het kan zich manifesteren als pijnlijke hielklachten of andere ongemakken. Onze ervaren podotherapeuten hebben ruime expertise in kinderpodotherapie en het behandelen van deze specifieke problematiek bij kinderen. Zo kunnen onze steunzolen een effectieve oplossing bieden. Deze inlegzolen worden op maat vervaardigd om voldoende ondersteuning te bieden. Het is bovendien van groot belang om voetpijn bij kinderen serieus te nemen en tijdig te behandelen. Onbehandelde groeipijn in de voet kan namelijk leiden tot langdurige klachten op latere leeftijd.

Tarieven

Binnenkort vindt u hier onze tarieven. Wilt u toch al meer informatie?

Vergoeding

Podotherapie wordt ruimschoots vergoed vanuit de meeste aanvullende verzekeringen, waarbij het eigen risico niet van toepassing is en veelal geen verwijzingen van uw (huis)arts meer nodig is.

Maak een afspraak voor een onderzoek

Als specialist in podotherapie in Breda bieden we een gerichte aanpak om pijn in de voet te verlichten. Voorkom dat groeipijn in de voet van uw kind onnodig lang aanhoudt. Maak een afspraak bij onze praktijk in de buurt van Oosterhout. U neemt contact met ons op door te bellen naar 076 – 820 03 27. Geef de voeten van uw kind de aandacht die ze verdienen voor een gezonde ontwikkeling en een zorgeloze toekomst.

    Algemene informatie

    Uw vraag