Groeipijn in de voet van uw kind behandelen in Etten-Leur

Als uw kind last heeft van groeipijn in zijn of haar voet, zijn wij u graag van dienst met een behandeling op maat op een van onze locaties in de omgeving van Etten-Leur, zoals in Prinsenbeek, het centrum van Breda of in Haagse Beemden. Groeipijn kan op meerdere plekken in het lichaam voorkomen, waaronder in de voeten. Groeipijn in de voet van uw kind behandelen wij in een van onze locaties in gemeente Breda. Hier worden de klachten van uw kind uitgebreid geanalyseerd en op basis hiervan stellen we in samenspraak met u een persoonlijk behandelplan op.

Bij groeipijn in de voet van uw kind schakelt u dé specialist in

Wanneer kinderen te maken krijgen met een groeispurt, kan het voorkomen dat de spieren korter zijn dan de botten. Dit kan leiden tot vervelende voetpijn of hielklachten bij uw kind. Vanuit Etten-Leur kunt u een van onze behandellocaties goed bereiken voor de behandeling van groeipijn in de voet van uw kind. Schakel ons in als uw voetspecialist voor een persoonlijke en professionele behandeling voor de groeipijn bij uw kind. Met onze expertise in podotherapie helpen we u graag verder.

Tarieven

Binnenkort vindt u hier onze tarieven. Wilt u toch al meer informatie?

Vergoeding

Podotherapie wordt ruimschoots vergoed vanuit de meeste aanvullende verzekeringen, waarbij het eigen risico niet van toepassing is en veelal geen verwijzingen van uw (huis)arts meer nodig is.

Informeer naar de mogelijkheden

Maak een afspraak bij onze praktijk in Prinsenbeek of een andere vestiging in regio Etten-Leur om groeipijn in de voet van uw kind te laten behandelen. Heeft u een vraag over onze werkwijze of bijvoorbeeld welke behandelingen vergoed worden? Neem contact met ons op door te bellen naar 076 – 820 03 27 of stel uw vraag door te e-mailen naar info@podotherapie-alewijnse.nl.

    Algemene informatie

    Uw vraag