Voetanalyse

Bij Podotherapie Alewijnse, gevestigd in Prinsenbeek en Breda, gaan we met uw voetklachten aan de slag door een uitgebreide voetanalyse uit te voeren. Voetklachten kunnen uw activiteiten in het dagelijks leven enorm beperken. Wanneer u voetklachten heeft, komt u daar zeker snel achter. Door een professionele en persoonlijke benadering van uw probleem, zijn wij in staat om doel- en oplossingsgericht podotherapie toe te passen. Uiteraard geven we altijd duidelijke uitleg over de voetanalyse en de diverse behandelingen.

Wat houdt de voetanalyse in?

Bij een voetanalyse denkt u waarschijnlijk aan het fysieke gedeelte; het onderzoeken van de voet zelf. Wij zijn er echter van overtuigd dat dit niet het enige is dat moet gebeuren. Aan de hand van een vraaggesprek brengen we in kaart wat u in het dagelijks leven doet, of u operaties heeft gehad in het verleden en of u bijvoorbeeld vaak sportblessures oploopt. Daarna vindt de werkelijke voetanalyse plaats op onze behandelbank. We analyseren de fysieke klachten en plannen nauwkeurig een vervolgbehandeling. Lees over onze werkwijze en u zult merken dat voor heel veel voetklachten goede behandelingen toepasbaar zijn.

Tarieven

Binnenkort vindt u hier onze tarieven. Wilt u toch al meer informatie?

Vergoeding

Podotherapie wordt ruimschoots vergoed vanuit de meeste aanvullende verzekeringen, waarbij het eigen risico niet van toepassing is en veelal geen verwijzingen van uw (huis)arts meer nodig is.

Maak eenvoudig een afspraak online

Bij onze kleinschalige praktijk in de gemeente Breda heeft u al snel een vertrouwd gevoel. Wij handelen direct, gericht op uw specifieke klachten en u kunt altijd snel bij ons terecht. Heeft u voetklachten en wilt u graag een eerste afspraak inplannen? Dit kan heel eenvoudig online. We kijken graag met u naar de meest geschikte oplossing. U kunt ons ook bereiken bij vragen door te bellen naar 076 – 820 03 27.

    Algemene informatie

    Uw vraag