Kinderpodotherapie in de buurt van Teteringen

Bij Podotherapie Alewijnse vindt een podotherapeuten, die gespecialiseerd zijn in kinderpodotherapie in de buurt van Teteringen. Onze praktijk is gevestigd in Breda en daardoor zeer goed bereikbaar vanuit Teteringen en andere dorpen. Wanneer uw kind last heeft van voetproblemen kunt u een afspraak maken om te kijken wat we voor u kunnen betekenen.

Diverse behandelingen op het gebied van kinderpodotherapie

We zijn niet alleen gespecialiseerd in podotherapie bij ons nabij Teteringen, maar ook in kinderpodotherapie. Onze ervaren kinderpodotherapeuten helpen om diverse voetklachten te verlichten en te verhelpen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan groeipijn in de voet of andere ongemakken. Hielklachten bij kinderen is een veelvoorkomend probleem en kan worden opgelost met een effectieve behandeling. Zo is het verstandig om steunzolen op maat te dragen om de druk op de hiel te verminderen. Met onze ruime ervaring in kinderpodotherapie vinden we voor ieder probleem een juiste oplossing aan de hand van onze praktische werkwijze.

Tarieven

Binnenkort vindt u hier onze tarieven. Wilt u toch al meer informatie?

Vergoeding

Podotherapie wordt ruimschoots vergoed vanuit de meeste aanvullende verzekeringen, waarbij het eigen risico niet van toepassing is en veelal geen verwijzingen van uw (huis)arts meer nodig is.

Maak een afspraak bij een kinderpodotherapeut

Als specialist in podotherapie in Breda helpen we uw kind graag door voetproblemen te verhelpen. Binnen kinderpodotherapie zijn er diverse effectieve behandelingen die we aanbieden. Wilt u direct een afspraak maken om de voetproblemen van uw kind te laten behandelen? Neem dan contact met ons op via 076 – 820 03 27 of door een e-mail te sturen naar info@podotherapie-alewijnse.nl.

    Algemene informatie

    Uw vraag