Bezoek onze kinderpodotherapeut nabij Etten-Leur

Podotherapie Alewijnse is de beste kinderpodotherapeut in regio Etten-Leur. Voetklachten bij kinderen kunnen een flinke belemmering zijn in het dagelijkse leven, bijvoorbeeld bij het beoefenen van sporten of tijdens gym. Bovendien verergeren onbehandelde voetklachten bij kinderen tijdens hun ontwikkeling. Wacht daarom niet te lang met het maken van een afspraak bij een kinderpodotherapeut bij onze praktijk. Wij zorgen ervoor dat uw kind snel bij ons terecht kan voor persoonlijke en professionele kinderpodotherapie in de omgeving van Etten-Leur.

Ontvang zorg op maat van onze kinderpodotherapeut

Kinderpodotherapie in de omgeving van Etten-Leur volgt uw kind bij een van onze praktijken in Prinsenbeek, Haagse Beemden of in het centrum van Breda. Om de juiste behandeling op te stellen voor de voetpijn van uw kind, voert een ervaren kinderpodotherapeut een uitgebreide voetanalyse uit bij een van onze praktijken. Hierbij onderzoekt hij de volledige voet nauwkeurig en stelt hij verschillende vragen aan uw kind om een zo goed mogelijk beeld te krijgen van de klachten en de eventuele oorzaak. Op basis van dit onderzoek stelt hij een persoonlijk behandelplan op om de klachten van uw kind te verlichten of op te lossen door middel van kinderpodotherapie in onze praktijk.

Tarieven

Binnenkort vindt u hier onze tarieven. Wilt u toch al meer informatie?

Vergoeding

Podotherapie wordt ruimschoots vergoed vanuit de meeste aanvullende verzekeringen, waarbij het eigen risico niet van toepassing is en veelal geen verwijzingen van uw (huis)arts meer nodig is.

Maak een afspraak voor uw kind bij onze praktijk bij u in de omgeving

Door middel van kinderpodotherapie door een van onze specialisten nabij Etten-Leur zijn de voetklachten van uw kind zo snel mogelijk verleden tijd. Bezoek onze behandellocatie in regio Etten-Leur voor gespecialiseerde kinderpodotherapie en podotherapie op maat. Wacht niet te lang bij voet- en hielpijn en maak direct een afspraak met een gespecialiseerde kinderpodotherapeut in de buurt van Etten-Leur. Bel naar 076 – 820 03 27 voor meer informatie over onze werkwijze of stuur een e-mail naar info@podotherapie-alewijnse.nl. Wij zullen u zo goed mogelijk van dienst zijn.

    Algemene informatie

    Uw vraag