Hielpijn bij kinderen

Zoekt u een behandeling voor hielpijn bij kinderen? Ook hierin zijn de podotherapeuten van Podotherapie Alewijnse in Breda gespecialiseerd. Hielpijn kan voor kinderen ontzettend vervelend zijn; ze kunnen bijvoorbeeld niet meer (lang) buitenspelen, niet goed meedoen met de gym op school en niet meer hun favoriete sport beoefenen. In onze praktijk analyseren we het probleem bij uw kind op een persoonlijke en professionele manier.

De behandeling van hielpijn bij kinderen

De voet is een complex lichaamsdeel en hielpijn vereist een grondige analyse, ook bij kinderen. Er kan bijvoorbeeld sprake zijn van hielspoor. Het is ook mogelijk dat uw kind speciale steunzolen nodig heeft. Indien nodig maken we deze op maat, maar wij streven vooral naar een behandeling waarbij uiteindelijk geen steunzolen nodig zijn. Dit levert namelijk het meest comfortabele resultaat op. Onze podotherapeuten zijn gespecialiseerd in ‘manipulaties’ voor de voeten, waarbij de voet goed los wordt gemaakt. Bovendien hebben we, zowel bij onze vestiging in Prinsenbeek als Breda, veel ervaring met het behandelen van hielpijn bij kinderen in het bijzonder.

Tarieven

Binnenkort vindt u hier onze tarieven. Wilt u toch al meer informatie?

Vergoeding

Podotherapie wordt ruimschoots vergoed vanuit de meeste aanvullende verzekeringen, waarbij het eigen risico niet van toepassing is en veelal geen verwijzingen van uw (huis)arts meer nodig is.

Plan een afspraak in voor een nauwkeurige analyse

Wilt u dat uw kind eindelijk eens van die hardnekkige hielpijn af is? Maak dan snel een eerste afspraak voor een grondige analyse. Plan de afspraak eenvoudig online in en wij kunnen u vervolgens snel van dienst zijn. Heeft u vragen over de behandeling van hielpijn bij kinderen? Bel gerust naar 076 – 820 03 27.

    Algemene informatie

    Uw vraag