Hielpijn bij kinderen behandelen in Prinsenbeek

Zoekt u een behandeling voor hielpijn of hielspoor bij kinderen in Prinsenbeek of Breda? Dan kunt u terecht bij Podotherapie Alewijnse. Onze podologen zijn namelijk gespecialiseerd in onder andere kinderpodotherapie. Hielpijn kan voor kinderen ontzettend vervelend zijn; ze kunnen bijvoorbeeld niet meer (lang) buitenspelen, niet goed meedoen met de gym op school in Breda en niet meer hun favoriete sport beoefenen. In onze praktijk analyseren we het probleem bij uw kind op een persoonlijke en professionele manier.

De behandeling van hielpijn bij kinderen in onze behandellocatie

De voet is een complex lichaamsdeel en hielpijn vereist een grondige analyse in onze praktijk voor podotherapie in Breda of Prinsenbeek, ook bij kinderen. Er kan bijvoorbeeld sprake zijn van hielspoor; een aandoening die wij uitstekend kunnen behandelen op onze behandellocaties in gemeente Breda. Het is ook mogelijk dat uw kind speciale steunzolen nodig heeft. Indien nodig maken we deze op maat, maar wij streven vooral naar een behandeling waarbij uiteindelijk geen steunzolen nodig zijn. Dit levert namelijk het meest comfortabele resultaat op om diverse hielklachten te verhelpen. Onze podotherapeuten zijn gespecialiseerd in ‘manipulaties’ voor de voeten, waarbij de voet goed los wordt gemaakt. Bovendien hebben we, zowel bij onze vestiging in Prinsenbeek als Breda, veel ervaring met het behandelen van hielpijn en hielspoor bij kinderen in het bijzonder.

Tarieven

Binnenkort vindt u hier onze tarieven. Wilt u toch al meer informatie?

Vergoeding

Podotherapie wordt ruimschoots vergoed vanuit de meeste aanvullende verzekeringen, waarbij het eigen risico niet van toepassing is en veelal geen verwijzingen van uw (huis)arts meer nodig is.

Plan een afspraak in voor een nauwkeurige analyse

Wilt u dat uw kind eindelijk eens van die hardnekkige hielpijn af is? Maak dan snel een eerste afspraak voor een grondige analyse. Plan de afspraak eenvoudig online in en wij kunnen u vervolgens snel van dienst zijn. Heeft u vragen over de behandeling van hielpijn en hielspoor bij kinderen in onze praktijken in Breda en Prinsenbeek? Bel gerust naar 076 – 820 03 27.

    Algemene informatie

    Uw vraag