Behandeling voor groeipijn in de voet nabij Teteringen

Bij Podotherapie Alewijnse, gevestigd in de buurt van Teteringen, staan we klaar om diverse klachten aan te pakken, waaronder het verhelpen van groeipijn in de voet. Onze praktijk is gespecialiseerd in het verhelpen van diverse klachten en we begrijpen als geen ander hoe belangrijk het is om voetproblemen bij kinderen tijdig te behandelen.

Groeipijn in de voet laten behandelen door specialisten

Onze ervaren podotherapeuten zijn gespecialiseerd in kinderpodotherapie en hebben ruime kennis in het behandelen van groeipijn in de voet. Pijnlijke hielklachten bij kinderen en andere ongemakken kunnen effectief worden aangepakt met op maat gemaakte inlegzolen. Deze steunzolen bieden de juiste ondersteuning voor een gezonde ontwikkeling van de voeten. Onbehandelde groeipijn in de voet kan leiden tot langdurige voetklachten in de toekomst. Om deze reden is het belangrijk om de groeipijn in de voet tijdig te verhelpen met een effectieve werkwijze. Bij onze praktijk, gelegen nabij Teteringen, staan we klaar om uw kind de beste zorg te bieden en de pijn te verlichten.

Tarieven

Binnenkort vindt u hier onze tarieven. Wilt u toch al meer informatie?

Vergoeding

Podotherapie wordt ruimschoots vergoed vanuit de meeste aanvullende verzekeringen, waarbij het eigen risico niet van toepassing is en veelal geen verwijzingen van uw (huis)arts meer nodig is.

Laat uw kind behandelen door een specialist

Als specialist in podotherapie in Breda en omgeving, bieden we een behandeling op maat om groeipijn te verlichten en de voeten van uw kind gezond te laten ontwikkelen. Aarzel niet en maak een afspraak voor een onderzoek in onze praktijk nabij Teteringen. U kunt contact met ons opnemen via 076 – 820 03 27. Vanuit Teteringen is onze praktijk bij Belcrum het beste te bereiken.

    Algemene informatie

    Uw vraag